Από την εμπειρία μας όταν μεγαλώσαμε, μας έχουν δείξει πολλά πράγματα, ωστόσο το σεξ είναι απολύτως το λιγότερο ερωτικες αγγελιες μορφωμένο από όλα. Λόγω της απουσίας νόμιμης κατεύθυνσης προς το θέμα, έχει διατηρηθεί σε σκοτεινές κοιλάδες μυστηρίων για τις οποίες δεν γίνεται λόγος και, όπως όλα όσα διατηρούνται σε τέτοιο μυστήριο, αναμφίβολα θα εκραγεί. Το σεξ είναι μια ανοδική δύναμη που μπορεί είτε να κατοικήσει τον κόσμο είτε να τον εξαφανίσει. Στην προσδοκία, λοιπόν, να αποκαλύψω την κολοσσιαία χρήση του τι μπορεί να επενδύσει ο άνθρωπος αυτή την ευφάνταστη προσπάθεια, θα προσπαθήσω να αποκαλύψω ένα μέρος των μυστηρίων της. Σχετικά με αυτό το θέμα, η λογική έχει σκοτωθεί εδώ και αρκετό καιρό και η λογική ξεφορτώθηκε στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις κράτησης ασφαλείας.

Το θέμα του σεξ καλύπτεται ακόμη από περιορισμούς, υπαινιγμούς και βλασφημία που όταν φαίνεται να απελευθερωθεί, γίνεται άσεμνο. Όπως και να έχει, τι ακριβώς είναι το σεξ;

Τι απευθύνεται στο σεξ

Το σεξ είναι η πηγή της ενέργειας της ζωής και της δημιουργίας. Η βασική ενέργεια του σύμπαντος προήλθε λόγω των εξελίξεων στην ευφάνταστη μουντότητα. Το βιβλίο των γραφών το απεικονίζει σαν να πλησιάζει από το φως. Η σειρά Let there be Light in Beginning είναι το σεξουαλικό παιχνίδι του βαθύ φωτός με την ευφάνταστη θολούρα.

Το σεξ είναι η βασική ενέργεια του σύμπαντος. Στο σημείο που το ιερό βιβλίο εκφράζει ότι είστε λαμπρός και τρομακτικά φτιαγμένος (Άσμα 139:14), αναγνωρίζει επιπλέον τι εξαιρετικό μυστικό είστε τα γεννητικά όργανα και το αφιερωμένο παιχνίδι τους που σας δημιούργησε. Το σεξ είναι η πόρτα στην πραγματικότητά σας. Απλώς οραματιστείτε τι συνέβη κατά την άφιξη της προέλευσης. Πολλά από τα σπερματοζωάρια του μπαμπά σου μεγάλωσαν και σαν ξεσηκωμένοι μαχητές περνούσαν μέσα από θαμπούς διαδρόμους, περνούσαν από κάθε επίπεδο του βουνού που μπορούσε κανείς να φανταστεί και πέφτοντας κατακόρυφα τις πιο βαθιές κοιλάδες, κατακτώντας κάθε εμπόδιο, σε μια ξέφρενη αναζήτηση για το ιερό μυστικό καλυμμένο με ιερό αυγό.

Το βρήκαν αλλά μόνο ένας από τους δοκιμασμένους πολεμιστές των σπερματοζωαρίων μπορούσε να επιτραπεί να εισέλθει. και όταν το έκανε, οι υπόλοιποι παρέμειναν πίσω, κανένας άλλος δεν επιτρεπόταν να μπει, άρθρωσαν χορικά ευχαριστιών από τον παράδεισο από εκτίμηση για τον έμπιστό τους που είχε επαινέσει τον κεντρικό τους στόχο με την εύρεση του μυστικοπαθούς αυγού. Τι επικίνδυνα δεύτερα αλλά, κατά συνέπεια, σίγουρα προσεκτικά χέρια της φύσης, είδαν την άψογη του σώματός σας, το οποίο, στον ανατεθέντα χρόνο, πλησίασε να γεμίσει με ευφάνταστη γνώση. Τι μυστικοπαθές ον είσαι. Ωστόσο επί του παρόντος, σκεφτείτε ξανά και μην τολμήσετε να αντισταθείτε σε αυτές τις αφιερωμένες πηγές της ύπαρξής σας. Δείτε το με σεβασμό και, υποθέτοντας ότι θα συμμετάσχετε σε αυτή τη διαδήλωση, ευνοήστε τη δύναμη που σας δημιούργησε.

Το σεξ είναι η ενέργεια της ζωής που προσπαθεί ατελείωτα να επικοινωνήσει τις σκέψεις του. Είναι η ελκυστική γοητεία του αρσενικού και του θηλυκού και η ευφάνταστη ευκαιρία του σύμπαντος – ο χορός της Ψυχής και της Φύσης. Η σεξουαλική ενέργεια είναι επικίνδυνη. μπορεί να μεταφέρει ζεστασιά στο σπίτι σας ή να το καταναλώσει. Οποιαδήποτε προσπάθεια να το πνίξει αυξάνει την καταπόνησή του και συνεπώς αυξάνει τους κινδύνους της έκρηξής του. Όταν θεωρείται ταμπού, το σεξ αποδεικνύεται πιο μαγευτικό. «Με ένα απρόσεκτο βλέμμα», μια διαφήμιση που υποστηρίζει το σεξ μπορεί να πουλήσει οποιοδήποτε αντικείμενο για εσάς με τα πιο ακραία οφέλη. Το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να διαφοροποιήσετε οποιοδήποτε αντικείμενο με σεξουαλικό υπαινιγμό και ο κόσμος θα το ζητήσει.

Στο σημείο που το σεξ μετατρέπεται σε άθικτο, αποδεικνύεται εξαιρετικά δελεαστικό. Καταπνίξτε το σεξ και ανοίγετε τις εισόδους αυτού του ιερού φαγητού στην αισχρότητα και την ερωτική διασκέδαση, καθώς όλα είναι ίσα.

Όσο περισσότερο ζει σε θόρυβο, τόσο πιο στριμμένο και απεχθές γίνεται. Επιπλέον, όταν η πηγή μας γίνεται απεχθής, αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο εξωφρενικής αχρηστίας στον κύκλο αλληλογραφίας που περιλαμβάνει διακοπή των συνδέσεων. Η σεξουαλική αλληλεγγύη είναι η αλληλεγγύη της κοινωνίας. Η φθορά ή η βεβήλωσή του είναι η ντροπή και ο εκφυλισμός της κοινωνίας και του παγκόσμιου τοπικού χώρου.

Το ανεξέλεγκτο σεξ, πάλι, επιφέρει τη μόλυνση του ευλογημένου εθιμικού φύλου και υπερισχύει όσον αφορά στο να το κάνει μια ανόητη επίδειξη που γίνεται για το καλό του. Αυτό έχει δημιουργήσει επικίνδυνα το κενό που δεν έχει καλύψει ακόμα πολλές ζωές. Το αδικαιολόγητο σεξ χωρίς περιορισμούς έχει προκαλέσει το πορνό και, υποθέτοντας ότι δεν υπάρχει νόμιμη κατεύθυνση, θα εκμηδενίσει την αγιότητα της πηγής της δημιουργίας μας.